Примусового повернення громадян України будь-якої статі чи віку до країни, яка воює, не буде - Стефанішина

ua.interfax.com.ua 30 Апр. 14:16 Категория:Події

Віцепрем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина заявляє, що примусового повернення громадян України будь-якої статі чи віку в країну, яка воює, не буде.

Балануцу звільнено з посади посла України в Кувейті - указ

ua.interfax.com.ua 30 Апр. 13:54 Категория:Дипломатія

Олександра Балануцу звільнено з посади Надзвичайного і Повноважного посла України в Державі Кувейт.

Миколаїв має стати точкою входу інноваційного технологічного виробництва на всеукраїнський ринок - мер міста

ua.interfax.com.ua 30 Апр. 13:53 Категория:Події

Миколаїв має стати точкою входу інноваційного технологічного виробництва на всеукраїнський ринок.

Скасування ЄС мита допомогло українському ГМК під час війни, але потрібно прибрати з євроринку російську продукцію - менеджер "Метінвесту"

ua.interfax.com.ua 30 Апр. 13:49 Категория:Економіка

Скасування Євросоюзом мита на українську продукцію ГМК після повномасштабного російського вторгнення відкрило для металургійних компаній європейський ринок, що допомогло зберегти обсяги продажу, забезпечити стабільність і працездатність підприємств, заявив керівник із міжнародних зв'язків групи "Метінвест" Андрій Криль під час Ukraine's Future Summit.

Телефонні розмови військовополонених зі своїми рідними виконують важливу функцію з надання об'єктивної інформації росіянам - Шмигаль у відповідь на петицію

ua.interfax.com.ua 30 Апр. 13:45 Категория:Події

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль у відповідь на петицію заявляє, що телефонні розмови військовополонених зі своїми рідними й близькими виконують важливу інформативну функцію з надання об'єктивної інформації росіянам, що сприятиме збільшенню кількості військовополонених.

У Києві затримали проросійських хакерів, які створили фейкові акаунти керівників українських спецслужб

ua.interfax.com.ua 30 Апр. 13:35 Категория:Події

Служба безпеки України затримала в Києві проросійських хакерів, які створювали фейкові акаунти в соціальних мережах і месенджерах, зокрема, від імені глави Служби безпеки України та керівника Головного управління розвідки Міністерства оборони (ГУР МО).

Миколаїв просить у Кабміну та Верховної Ради дозволу спрямовувати на відновлення житла кошти з місцевого бюджету

ua.interfax.com.ua 30 Апр. 13:23 Категория:Економіка

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич направив лист до Кабміну і Верховної Ради з пропозицією внести зміни до Бюджетного кодексу для можливості використовувати кошти з місцевих бюджетів на відновлення житлового фонду.

Нацрада закликала європейських партнерів внести телеграм-канал до переліку регульованих цифрових платформ

ua.interfax.com.ua 30 Апр. 13:21 Категория:Телеком

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення закликала європейських партнерів внести до переліку цифрових платформ, які підлягають регуляції, месенджер телеграм.

53% відсотки опитаних українців вважають, що загроза здоров'ю від коронавірусу була перебільшена - опитування "Рейтингу"/Gallup Int.

ua.interfax.com.ua 30 Апр. 13:17 Категория:Медицина

Серед опитаних українців 53% вважають, що загроза здоров'ю від коронавірусу була перебільшена, це один з найвищих показників серед країн Європи.

Мінфін США продовжив до листопада дозвіл на пов'язані з енергетикою операції з російськими банками

ua.interfax.com.ua 30 Апр. 13:10 Категория:Економіка

Генеральну ліцензію, що надає змогу здійснювати з російськими структурами, що підпали під американські санкції, операції з фінансування енергетики, знову продовжено, тепер - до 1 листопада 2024 року, випливає з повідомлення на сайті Управління з контролю за іноземними активами Мінфіну США (OFAC).

Ворог за ранок провів уже два невдалі штурми на о. Нестрига, продовжує атакувати Кринки, де ситуація залишається складною - Плетенчук

ua.interfax.com.ua 30 Апр. 13:02 Категория:Події

Російські окупанти безуспішно штурмують острів Нестрига, над яким нещодавно українські сили встановили контроль, а також ворог продовжує атакувати село Кринки на лівому березі Дніпра в Херсонській області, повідомив начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук.

Україна стане членом НАТО після перемоги у війні - Зеленський

ua.interfax.com.ua 30 Апр. 12:53 Категория:Події

Україна стане членом НАТО після перемоги, сказав президент України Володимир Зеленський під час відвідування разом із генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом Національного університету оборони.

У Мінветеранів анонсували запуск Е-посвідчення для ветеранів у "Дії" через два місяці

ua.interfax.com.ua 30 Апр. 12:51 Категория:Події

У Міністерстві у справах ветеранів анонсували запуск Е-посвідчення для ветеранів у "Дії" через два місяці.

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

ua.interfax.com.ua 30 Апр. 12:44 Категория:Політика

Мер Києва Віталій Кличко привіз на Донбас дрони та старлінки для бійців на передовій. Також Кличко вручив нагороди захисникам. Про це він повідомив у Facebook.

Зеленський і Столтенберг відвідали Національний університет оборони

ua.interfax.com.ua 30 Апр. 12:36 Категория:Події

Президент України Володимир Зеленський і генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг напередодні відвідали Національний університет оборони в Києві, повідомила у вівторок пресслужба Офісу президента України.

Генпрокурор: Слідство має підстави вважати умисним вибір офіцерів РФ вдарити по Одесі саме "Іскандером" із касетним боєзарядом

ua.interfax.com.ua 30 Апр. 12:26 Категория:Події

Слідство має підстави вважати, що офіцери ЗС РФ свідомо ухвалили рішення застосувати невибіркову зброю для обстрілу Одеси - для вбивства мирних жителів міста, наголошує генеральний прокурор Андрій Костін.

На аеродромі "Кущевська" на Кубані знищено склад авіабомб - британська розвідка

ua.interfax.com.ua 30 Апр. 12:12 Категория:Події

Склад планувальних авіабомб знищили українські безпілотні літальні апарати на аеродромі "Кущевська" в Краснодарському краї РФ 27 квітня, повідомляє британська розвідка у вівторок.

Культурна спадщина Києва: літаючу тарілку буде збережено

ua.interfax.com.ua 30 Апр. 12:00 Категория:Пресрелізи

Легендарна "Літаюча тарілка" на вулиці Антоновича, що є символом радянського модернізму та однією з ікон міської архітектури, залишиться недоторканою. За цих умов Державна інспекція архітектури та містобудування України (ДІАМ) надала дозвіл на проект реконструкції об'єктів, які пов'язані з новим ТРЦ Ocean Mall і який буде розташовано за спорудою, що ретельно охороняється. Відповідне повідомлення з'явилося на офіційній сторінці ДІАМ у Facebook.



Ваш город Columbus ?   Изменить.   Почему мы спрашиваем эти данные? Читайте об этом в отдельной статье.

Выберите ближайший населенный пункт


Дата публикации:

Категория:

Источник новостей:


Найдено 125562 новостей

Закрыть фильтр
  Don't miss last actual news! Add this page to bookmarks.